Hakkımızda
Ana sayfa > Hakkımızda
 
 
Neurofeedback Nedir?
NanoBeyin Sağlıklı Yaşam Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Othmer Method’u ülke çapında öğretmek ve cihazlarını sağlayabilmek amacıyla 2013 yılında kurulmuştur.

EEG Info Türkiye yetkili distribütörlüğünü yapmakta olan firmamız, EEG Info cihazlarının yetkili satıcısıdır. Firmamız, Neueofeedback çalışmalarının gelişmesi ve daha fazla uzmana ulaşması için çalışmalarına devam etmektedir. 
Orhan KILIÇÇI / Uluslar arası Neurofeedback Eğitmeni ve Uygulayıcısı
* 1986 yılında Tarsus Amerikan Lisesi'ni birincilikle bitirdi.
* 1990 yılında Boğaziçi Üniv. Endüstri Müh. Böl.'den mezun oldu.
* Sabancı Topluluğu, Ünilever, Shell Türkiye gibi uluslar arası firmalarda çalıştı.
* 2011 yılında Selçuk Üniversitesi'nde, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik dalında yüksek lisansını tamamlayarak Uzman Psikolojik Danışman oldu.

* 2009 Yılından bu yana sürdürdüğü başarılı Neurofeedback çalışmaları sayesinde, uluslar arası düzeyde eğitmenler arasına girmeye hak kazanmıştır. İngilizce ve Türkçe olmak üzere iki dilde eğitim vermektedir.

* Halen klinik çalışmalarına Mersin'de devam etmektedir.
Uz. Dr. Kerem DÜNDAR
Gülhane Askeri Tıp Akademisinde tıp eğitimini tamamlayan Uz. Dr. Kerem DÜNDAR, mezuniyetinin ardından çeşitli sağlık kurumlarında yöneticilik, eğitmenlik, hekimlik yapmıştır.

GATA Biyofizik branşında beyin araştırmaları üzerine yaparak uzmanlığını tamamlamıştır.

Elektrofizyolojik, streotaksik cerrahi yöntemlerle gerek deneysel, gerek psikiyatri ve nöroloji alanında klinik araştırmalarda bulunmuştur. Tıp eğitimi ve sinirbilim alanında akademik faaliyetlerinin yanında, beyin temelli, eğitmen eğitimleri, yönetici danışmanlığı, nörofeedback ile beyin eğitimleri, bütünsel nöro danışmanlık faaliyetlerini sayesinde beynin kullanma kılavuzunu yazmaya, bireylere ve kurumlara anlatmaya, öğretmeye devam etmektedir.
 
 
 
Nanobeyin © Tüm hakları saklıdır. Ana sayfa | Hakkımızda | Neurofeedback | Ürünler | Eğitimler | Araştırma Raporları | İletişim web tasarım